Biler

Det kan sagtens være let at lease en bil

Det er vigtigt, at man blandt andet finder ud af, hvad ens reelle kørselsbehov er, inden man kaster sig ud i en leasing-løsning

 

Inden du vælger billeasing som din løsning, så skal du forsøge at finde frem til, hvad dit behov for et køretøj reelt er. Du skal faktisk forsøge at dissekere dit kørselsmønster.

Hvilken bil drømmer du om – og hvad er dit helt reelle behov til et køretøj? Hvor stor skal bilen være, hvor mange pladser og hvilket udstyr er vigtigt for dig?

Der er mange spørgsmål, som der skal besvares, og de fleste af dem handler helt simpelt om en behovsanalyse, som det primært er dig selv, der kan foretage.

 

Der findes en række forskellige måder at lease en bil eller en varevogn på i dag – og hos Leasing.dk tilbyder vi samtlige former for leasing.

Her er en kort skitsering af de forskellige former for leasing, som LEASING DK opererer med:

Finansiel Leasing giver fuld brugsret over bilen og sikrer en fast ydelse over en given periode. Efter endt leasing skal bilen sælges til tredjepart.

Operational Leasing sikrer dig ligeledes en fast ydelse samt fuld brugsret over bilen. Her er der imidlertid ingen risiko i forhold til restværdien.

Operational Leasing + giver dig alle fordele fra Operationel Leasing – men med denne særlige +-løsning har du mulighed for selv at vælge, om du vil beholde bilen efter endt leasing eller ej.

Flex Leasing er en helt særlig form for leasing, der især er målrettet de kunder, som ønsker meget dyre biler i kortere perioder. Det kan være en kunde, som ønsker en hurtig og potent model i sommermånederne – og en stor familiebil i vinterhalvåret.

Split Leasing giver mulighed for, at din virksomhed og den enkelte ansatte kan deles om at betale ydelserne.

Re Leasing er et koncept, hvor leasing-aftalerne drejer si gom biler, der tidligere har været leaset ud. Den store fordel her er, at ydelserne vil være lavere. Altså giver dette en kombination af skarp pris, hurtig levering og et lavere skattegrundlag.

Mini Lease er nok den mest fleksible leasing-løsning hos LEASING DK. Her har du nemlig mulighed for at lease bil i en kort periode, hvis det er dét, der er dit behov. Det kan for eksempel være den perfekte løsning ved ansættelser, i forbindelse med spidsbelastninger eller ved prøveperioder i forbindelse med nye ansættelser.

 

For nogle kunder giver det bedst mening at lave en leasing-aftale, der strækker sig over fem år – men i andre tilfælde kan kontrakten løbe over fire eller tre år. Andre kunder har i højere grad brug for korte løsninger, hvor man eksempelvis aftaler en mini-lease. Her kan varigheden af leasing-kontrakten gå helt ned til en måned.

Det kan også være, at det er en helt tredje eller fjerde leasingløsning, som passer bedst til de krav og det behov, som du har.

 

Men for at gå tilbage til det, vi egentlig indledte dette skriv med, så er det vigtigste, at der bliver bygget en bro mellem ens drømme, ens behov og ikke mindst ens reelle økonomiske formåen.

De parametre peger ikke nødvendigvis i samme retning, men det er til gengæld her, at de professionelle og dygtige medarbejdere hos LEASING DK kommer ind i billedet.

Alle hos LEASING DK har en baggrund i bilverdenen – og vi har konstant fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig i leasing- og autobranchene.

 

 

OM BJARNE NIELSEN:

Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største kæder af bilforretninger. Koncernen driver ti bilhuse på tværs af landet. Derudover omfatter koncernen leasingselskabet LEASING DK, bilforretningen Motorpoint samt Danmarks største bilhus, Bilernes Hus, der ligger i Silkeborg. Samlet set beskæftiger koncernen mere end 500 medarbejdere. Bjarne Nielsen A/S er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, KIA, Renault, Volvo, Dacia og Mazda. Læs mere om Bjarne Nielsen A/S på www.bn.dk.